Menu
Your Cart
ΤΟ FLOWERSTORE.GR ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TOY ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Καρολίνα Ριπερ / Carolina Reaper Τριμμένο Πιπέρι σε σκόνη. Το πιο καυτερό στον κόσμο! 10γρ

Καρολίνα Ριπερ / Carolina Reaper Τριμμένο Πιπέρι σε σκόνη. Το πιο καυτερό στον κόσμο! 10γρ
Καρολίνα Ριπερ / Carolina Reaper Τριμμένο Πιπέρι σε σκόνη. Το πιο καυτερό στον κόσμο! 10γρ
Καρολίνα Ριπερ / Carolina Reaper Τριμμένο Πιπέρι σε σκόνη. Το πιο καυτερό στον κόσμο! 10γρ
-16 %
Καρολίνα Ριπερ / Carolina Reaper Τριμμένο Πιπέρι σε σκόνη. Το πιο καυτερό στον κόσμο! 10γρ
Καρολίνα Ριπερ / Carolina Reaper Τριμμένο Πιπέρι σε σκόνη. Το πιο καυτερό στον κόσμο! 10γρ
Καρολίνα Ριπερ / Carolina Reaper Τριμμένο Πιπέρι σε σκόνη. Το πιο καυτερό στον κόσμο! 10γρ
Καρολίνα Ριπερ / Carolina Reaper Τριμμένο Πιπέρι σε σκόνη. Το πιο καυτερό στον κόσμο! 10γρ
4,90€
5,80€
  • Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
  • Κωδικός Προϊόντος: 0125

Τριμμένο πιπέρι από την πιο καυτερή πιπεριά στον κόσμο καρολίνα ρίπερ/χαρος καρολίνας. H καυστικότητα της πιπεριάς αυτής έχει μετρηθεί από 1,569,300 μέχρι 2,200,000 στην κλίμακα scoville! Όπως μαρτυρούν αμέτρητα βίντεο, η πιπεριά αυτή θα γονατίσει ακόμη και τους πιο φανατικούς οπαδούς των καυτερών! Χρησιμοποιήστε με μεγάλη προσοχη!

Από το 2012 και μετά μια νέα πιπεριά κατέφθασε για να πάρει τα ινία στα ρεκορ γκίνες και να κάτσει στον θρόνο της πιο καυτερής πιπεριάς, o "Χάρος/θεριστής από την καρολάινα", η Carolina reaper! H καυστικότητα της πιπεριάς αυτής έχει μετρηθεί από 1,569,300 μέχρι 2,200,000 στην κλίμακα scoville! Όπως μαρτυρούν αμέτρητα βίντεο, η πιπεριά αυτή θα γονατίσει ακόμη και τους πιο φανατικούς οπαδούς των καυτερών!

Ο παραγωγός της καρολινα ριπερ χαρακτηρίζει την γεύση της ως φρουτώδη, γλυκιά με μια υποψία κανέλλας και σοκολατένιας χροιάς. Χρησιμοποιείται σε σάλτσες και γενικότερα στην μαγειρική για να δώσει καυτερούς τόνους στα φαγητά. Αγοράστε τριμμενο πιπερι του θεριστή καρολίνας και δώστε υπέρμετρη καυστικότητα στα πιάτα σας!

Οι καυτερές πιπεριές τσίλι, όπως είναι ένας γενικός χαρακτηρισμός για όλες τις καυτερές πιπεριές, είναι οι καρποί του γένους capsicum και ανήκουν στην οικογένεια των Solanaceae. Χρησιμοποιούνται στην κουζίνα για να δώσουν καυτερή γεύση στα πιάτα. Αυτό που κάνει τις καυτερές πιπεριές να καίνε είναι η καψαικίνη και τα υποσυστατικά αυτής. Τυπικά οι καυτερές πιπεριές ξεκίνησαν από το mexico αλλά μετά από τον δέκατο έκτο αιώνα διαδόθηκαν σε όλο τον κόσμο ωστε άρχισαν να χρησιμοποιούνται τόσο στην μαγειρική όσο και στην ιατρική! Η Κίνα είναι η νούμερο ένα χώρα σε παραγωγή πράσινων καυτερών πιπεριών παράγοντας το 50% των πιπεριών!


Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε