Menu
Your Cart

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΜΕΣΑ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ

Bhut Jolokia/Τζολοκια Αποξηραμένες Καυτερές Πιπεριές. 10γρ

Bhut Jolokia/Τζολοκια Αποξηραμένες Καυτερές Πιπεριές. 10γρ
Bhut Jolokia/Τζολοκια Αποξηραμένες Καυτερές Πιπεριές. 10γρ
-16 %
Bhut Jolokia/Τζολοκια Αποξηραμένες Καυτερές Πιπεριές. 10γρ
Bhut Jolokia/Τζολοκια Αποξηραμένες Καυτερές Πιπεριές. 10γρ
Bhut Jolokia/Τζολοκια Αποξηραμένες Καυτερές Πιπεριές. 10γρ
4,90€
5,80€
  • Στοκ: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
  • Κωδικός Προϊόντος: sp32

Ghost Pepper/Bhut Jolokia/Naga Jolokia Αποξηραμένες πιπεριές 10γρ.

Περίπου 10 πιπεριές σε κάθε πακέτο.

Εξαιρετικά καυτερές πιπεριές Τζολόκια αποξηραμένες για χρήση σε οποιοδήποτε πιάτο επιθυμείτε να κάνετε εξαιρετικά καυτερό!

Η πιπεριά Μπουτ Τζολόκια/Jolokia προέρχεται απο την Ινδία και ήταν η πρώτη που έσπασε το φράγμα των 1.000.000 SHU στην κλίμακα καυστηκότητας Scoville!

Οι συγκεκριμένες πιπεριές καλλιεργήθηκαν στην γενέτειρα της bhut jolokia την Ινδία!

Η πιπεριά έχει υπέροχο άρωμα και γεύση εάν βεβαια μπορείτε να αντέξετε την καυστικότητα της. Χρησιμοποιήστε ενα μικρό μέρος της σε διάφορα πιάτα σας για να τα κάνετε σούπερ καυτερά.

Οι Πιπεριές είναι ολόκληρες αποξηραμένες και περιλαμβάνουν και τους σπόρους. Όμως οι σπόροι είναι απίθανο να φυτευτούν και να βλαστήσουν λόγο του ότι έχουν υποστεί την διαδικασία της αποστείρωσης. 

Οι καυτερές πιπεριές τσίλι, όπως είναι ένας γενικός χαρακτηρισμός για όλες τις καυτερές πιπεριές, είναι οι καρποί του γένους capsicum και ανήκουν στην οικογένεια των Solanaceae. Χρησιμοποιούνται στην κουζίνα για να δώσουν καυτερή γεύση στα πιάτα. Αυτό που κάνει τις καυτερές πιπεριές να καίνε είναι η καψαικίνη και τα υποσυστατικά αυτής. Τυπικά οι καυτερές πιπεριές ξεκίνησαν από το mexico αλλά μετά από τον δέκατο έκτο αιώνα διαδόθηκαν σε όλο τον κόσμο ωστε άρχισαν να χρησιμοποιούνται τόσο στην μαγειρική όσο και στην ιατρική! Η Κίνα είναι η νούμερο ένα χώρα σε παραγωγή πράσινων καυτερών πιπεριών παράγοντας το 50% των πιπεριών!

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε