Menu
Your Cart

Λαγοκέρασο Πράσινο “Hinnonmaki Grun”

Λαγοκέρασο Πράσινο “Hinnonmaki Grun”
Λαγοκέρασο Πράσινο “Hinnonmaki Grun”
Λαγοκέρασο Πράσινο “Hinnonmaki Grun”
Λαγοκέρασο Πράσινο “Hinnonmaki Grun”
Λαγοκέρασο Πράσινο “Hinnonmaki Grun”
Λαγοκέρασο Πράσινο “Hinnonmaki Grun”
Λαγοκέρασο Πράσινο “Hinnonmaki Grun”
13,90€
  • Στοκ: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
  • Κωδικός Προϊόντος: FLOR081
  • Πληρωμή: ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ

Ύψος Φυτού: 45-55 εκ.

Διάμετρος Γλάστρας: 15 εκ.

 

Το Λαγοκέρασο  “Hinnonmaki Grun” ανήκει στο γένος Ribes και πρόκειται για έναν πολύ εντυπωσιακό φυλλοβόλο θάμνο καθώς ανθίζει την άνοιξη ενώ  το καλοκαίρι παράγει τους υπέροχους πολύ νόστιμους καρπούς του.

Οι θάμνοι του λαγοκέρασου εκτός από την εξαιρετική τους ποιότητα φημίζονται για το γεγονός ότι είναι αυτογόνιμοι, δηλαδή δεν χρειάζεται να καλλιεργήσουμε παραπάνω από έναν θάμνο ώστε να παράγουμε φρούτα!

Το Λαγοκέρασο “Hinnonmaki Grun”  αποτελεί μια πολύ ανθεκτική ποικιλία τόσο στις καιρικές συνθήκες όσο και σε πολλές ασθένειες.
Το “Hinnonmaki Grun” εκτός από την εξαιρετική του γεύση εντυπωσιάζει με τους κιτρινοπράσινους καρπούς του ενώ μπορεί να προσδώσει μια ικανοποιητική σοδειά φρούτων.

Το δημοφιλές  Λαγοκέρασο “Hinnonmaki  Grun”   αγαπά πάρα πολύ τον ήλιο αλλά τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού έχει ανάγκη και την μερική σκίαση.

Το κλάδεμα των Λαγοκέρασο  “Hinnonmaki Grun”   πρέπει να πραγματοποιείται στα τέλη του χειμώνα με αρχές άνοιξης  τη χρονική στιγμή δηλαδή που σπάνε τα μπουμπούκια του.

Προσοχή για την σωστή ανάπτυξη του φυτού χρησιμοποιείστε κοπριά στο έδαφος και λίπασμα αζώτου και καλίου. Επίσης  καλό θα ήταν να βάλετε δίχτυα στους θάμνους  ώστε να προστατεύσετε τους  καρπούς των φυτών από τα πουλιά!

 

*Τα έτοιμα φυτά αποστέλλονται μόνο με προπληρωμή προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ακεραιότητα τους.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
To flowerstore.gr χρησιμοποιεί νοστιμότατα Cookies για να σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμένες προσωπικά για εσάς και για να θυμάται τις ρυθμίσεις σας. Διαβάστε περισσότερα