Menu
Your Cart

Peter/Penis Pepper - (Καυτερή Πιπερια ανδρικό φύλο) 6 Σπόροι

Peter/Penis Pepper - (Καυτερή Πιπερια ανδρικό φύλο) 6 Σπόροι
Peter/Penis Pepper - (Καυτερή Πιπερια ανδρικό φύλο) 6 Σπόροι
Peter/Penis Pepper - (Καυτερή Πιπερια ανδρικό φύλο) 6 Σπόροι
Peter/Penis Pepper - (Καυτερή Πιπερια ανδρικό φύλο) 6 Σπόροι
Peter/Penis Pepper - (Καυτερή Πιπερια ανδρικό φύλο) 6 Σπόροι
Peter/Penis Pepper - (Καυτερή Πιπερια ανδρικό φύλο) 6 Σπόροι
Peter/Penis Pepper - (Καυτερή Πιπερια ανδρικό φύλο) 6 Σπόροι
4,20€
  • Stock: ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ
  • Κωδικός Προϊόντος: eb080

 

Μια σόκιν πιπεριά λόγο του σχήματος των καρπών της η Petter Pepper ή Pennis Pepper φτάνει μέχρι 10 εκατοστά μάκρος και φέρνει στο νου το αρσενικό φύλλο.

 

Πρόκειται για μια καυτερή πιπεριά καθώς ξεπερνάει πολλές φορές στην κλίμακα scoville και τις πιπεριές χαλαπένιο. Εύκολη στο φύτεμα της μόλις η πιπεριά γίνει από πράσινη κόκκινη είναι έτοιμη για κοπή!

Η Penis Pepper ανήκει στο  γενος capsicum annuum. Η πιπεριά αυτή είναι γνωστή ιδιαιτέρως στο Τέξας και τη Λουιζιάνα ενώ καλλιεργείται επίσης και στο Μεξικό. Πλέον η Penis πιπεριά (Πιπερια πεος) εχει διαδοθεί και καλλιεργείται παγκοσμίως σχεδόν σε όλες χώρες για το περίεργο σχήμα της ως διακοσμητική αλλά και για χρήση σε "πικάντικα" πιάτα.

Η πιπεριά είναι αγγειόσπερμο, δικότυλο, ποώδες και θαμνώδες φυτό του γένους Καψικόν (Capsicum). Ανήκει στην τάξη Στρυχνώδη (Solanales) της οικογένειας Στρυχνοειδών (Solanaceae). Η πιπεριά υπάρχει σε 50 περίπου είδη ανά τον κόσμο, άλλοτε με γλυκούς και άλλοτε με καυτερούς καρπούς.Οι καυτεροί καρποί χρησιμοποιούνται ψητοί ως ορεκτικό ή γίνονται σκόνη και χρησιμοποιούνται ως μπαχαρικό. Η καυστικότητα των καρπών οφείλεται σε μία ουσία, την καψαϊκίνη, ένα αλκαλοειδές που βρίσκεται στο εσωτερικό τους.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνδυάστε το με ένα από τα λιπάσματά μας (Χρήση μία φορά το μήνα μετά τον πρώτο μήνα φύτευσης).
 
Οι καυτερές πιπεριές τσίλι, όπως είναι ένας γενικός χαρακτηρισμός για όλες τις καυτερές πιπεριές, είναι οι καρποί του γένους capsicum και ανήκουν στην οικογένεια των Solanaceae. Χρησιμοποιούνται στην κουζίνα για να δώσουν καυτερή γεύση στα πιάτα. Αυτό που κάνει τις καυτερές πιπεριές να καίνε είναι η καψαικίνη και τα υποσυστατικά αυτής. Τυπικά οι καυτερές πιπεριές ξεκίνησαν από το mexico αλλά μετά από τον δέκατο έκτο αιώνα διαδόθηκαν σε όλο τον κόσμο ωστε άρχισαν να χρησιμοποιούνται τόσο στην μαγειρική όσο και στην ιατρική! Η Κίνα είναι η νούμερο ένα χώρα σε παραγωγή πράσινων καυτερών πιπεριών παράγοντας το 50% των πιπεριών!
 
Η ποικιλία αυτού του σπόρου είναι απλή ποικιλία σπόρων. Μπορείτε να κρατήσετε σπόρους από τα φυτά και να τους φυτέψετε την επόμενη σεζόν.

 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε